Výcvik

Indivinduální trénink
Nejvhodnější a nejefektivnější pro řešení zlozvyků, reaktivity, problémy ve smečce atd.. 
Vytvořím vám tréninkový plán na míru, v průběhu výcviku jsem k dispozici ke konzultacím, videorozborům, poskytuji tedy komplexní přístup. 

Skupinový trénink Skupinové tréninky vypisuji v případě zájmu o pachové práce, klikr trénink, triky a hry pro posílení vztahu apod.



Kurz pro štěňataUcelený běh šesti lekcí, které na sebe navazují. Vhodné pro štěňata s dokončeným očkováním (od 3 měsíců) do jednoho roku věku. Představím vám základy péče o psa, výchovné a výcvikové metody, jak na socializaci, naučíte se něco o procesu učení psů, položíme základy tvarování chování (shaping), přivolání, základní poslušnosti a bude prostor i pro vzájemné štěněcí hry.

Kurz základní poslušnostiVhodné pro začátečníky, psy starší jednoho roku. Naučím vás, jak si vybudovat pevný vztah a najít společnou řeč s vaším psem. Náplň kurzu je podobná, jako u štěňat, s větším důrazem na každodenní poslušnost a potřebné chování.


Kurz pro pokročilé Pokračovací kurz, kde prohloubíte své znalosti chování psů, budu vás učit, jak číst jejich signály, jak si poradit s  ,,odmlouváním“ či nezdary, aby vaše cesta životem s vaším psím parťákem byla co nejpříjemnější.